Actoe mediation

Wie is Actoe?

Actoe is de Mediationpraktijk van sportinstructeur, piloot en MfN-registermediator drs. Patrick van Tuijl. Net zo veelzijdig als hijzelf is zal uw mediation zijn. De ene keer heftig, daarna weer lekker los. Met een traan (want dat mag) en daarna weer een lach. Maar altijd met respect en actief naar de toekomst.

Waarom wordt iemand mediator? Voor Patrick was het (pas) na de nodige levenservaring helder. Mensen motiveren en coachen om zichzelf te overtreffen. Voor hem is er eigenlijk niets mooier dan zichzelf op het tweede plan te zetten om ruimte te geven aan de ontwikkeling die deelnemers doormaken. Super.

Mediator

Waarom is Patrick zo geschikt als mediator? Hij is analytisch, houdt overzicht, is actief, betrokken en kan vooral goed luisteren. Hij kan zich goed aanpassen aan de situatie en de mensen die hij voor zich heeft. Bovendien beschikt hij over een gezonde dosis humor en een welhaast oneindig engelengeduld.

“Door zijn kennis, toewijding en zijn humor creëert Patrick een gezellige en ontspannen sfeer. Hierdoor overtuigt hij de groep en de individuele deelnemers naar meer inzet/uitdaging.”
Erik Eek – collega LesMills sportinstructeur

Vaardigheden

Actoe Mediator Patrick van TuijlPatrick heeft meer dan twintig jaar werkervaring in het bedrijfsleven bij verschillende werkgevers waaronder een bank, uitgeverij en verzekeringsbedrijf. Voornamelijk op het gebied van marketing, relatie, leidinggeven en projectmanagement.
Vaardigheid: Ervaring met het reilen en zeilen in het werkleven en ondervinden van de nodige conflictsituaties.
Hij is ook privé piloot en heeft er inmiddels meer dan 175 vlieguren en 455 landingen opzitten.
Belangrijkste vaardigheden hierbij zijn: overzicht, veiligheid en stressbestendigheid.

“Patrick is nauwgezet en consequent in de voorbereidingen van elke vlucht.
Hij blijft rustig als tijdens een vlucht de werkdruk onverwachts toeneemt, en blijft nadenken.”

A. Koopmans – collega-piloot

Daarnaast zet zich vrijwillig in als Buurtbemiddelaar. Hierbij komt hij in de meest uiteenlopende en uitdagende situaties. Denk aan meer-partijen bemiddeling, psychische problemen, culturele verschillen, dementie,  taalproblemen, agressiviteit en verwaarlozing.
Actoe Mediator Patrick van TuijlVerder is hij nog maatschappelijk betrokken als voorzitter van de Medezeggenschapsraad van een basisschool en bestuurslid van een wijkplatform.
Belangrijkste vaardigheid: flexibiliteit.

Actief is hij zeker. Elke dinsdagavond basketball. Daarnaast is hij professioneel instructeur in Bootcamp en gecertificeerd Les Mills Bodypump instructeur.
Vaardigheden: coachen en motiveren.

Mediation en Co-mediation

Actoe mediation verzorgt mediations op allerlei gebied. In de familiesfeer (echtscheiding, nalatenschap, familieruzie), openbare sfeer (buren, sport) en werksfeer (arbeidsconflict, ontslag).

Als dat nodig mocht zijn, schakelt Actoe Mediation een tweede mediator in. Co-mediation kan nodig zijn als er extra expertise nodig is of in het geval van een groepsmediation. Over het algemeen is dat zonder extra kosten voor de klanten.
Actoe mediation werkt o.a. samen met:
– Mediator Nicoline van Klaveren: Leanz
– Mediator Adri Staal: Mediator in de buurt

Actie

De eerste beweging hebt u al gemaakt door deze website te bezoeken. Heel goed gedaan.
En nu? Doorgaan! Vraag Actoe Mediation om ondersteuning bij de volgende stappen.